Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145/146 или Пежо 306?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Yon
    Тая тема не е ли от 2004 г
    Карай важно е участието. Лаф да става )
    Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

В интерес на истината навремето щях да купя Пежо 306 1.9 ТДИ вместо Алфата обаче джамбазина със завидната си субкултура ме отказа , колата наистина беше добра Изобщо не съжалявам
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Alfa_Maniqk
        Еи пи4ове много ви моля помогнете. Спуках картер на Alfa Romeo 145 и незнам как да го сваля в сервизите ми казват 4е го искат свален. МОля ви помогнете
        намери си свестен майстор, който да ти го свали и оправи
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

като трагнах да си купувам кола вариантите беха между Renault Megane,Fiat Brava,Pежо 306 и др. и накрая еи ме на с AlfaRomeo и никога няма да сьжелявам за избора , искам да ти кажа да не се ограницаваш в избора си както и твоят приател може и колата която ти отива да се окаже Seat Leon кои знае , както се казва в Espana Buena suerte y que el camino sea largo
          conductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите

Comment

абе бая си е стара темата ама тия глупости слабо окачване направо да се гърмят това че на някой му се паднала неподържана с разбито окачване ОК ама...

старата АЛФА 33 това е колата която ме разбиваше от всякъде
            направо е уникалнана 150000 км с оригинални амортисиори то да беше само това де

тая кола не ни е оставяла никаде(говоря за 80 и некоя модел)
            имало е проблеми нали нормално примерно бендикса правеше проблеми ама с една отверка и готово а па и сега новата146ТД като я качиш некаде на канал маистора като го пташ (уж профисионално мнение)казват като нова отсекаде е
            ама и при двете проблема е тва тропане отред в дясна

спирам че като се сетя за "баба АЛФА"(33-ката)и ми става мъчно за нея
            аиде със здраве и се грижете за АЛФИТЕ си
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Working...
            X